FORD FOCUS ST-LIMITED EDITION - [3.11.2020]
Zmazať/Editovať/Topovať
LIMITED EDITION viď. interiér ...
Generácia II jednotkovej príplatkovej verzie určené pre Švajčiarsky trh. Technické údaje:KO,STK+ES+Úradné Preklady V cene!
r.v.:10/2006, 2522cm3, 166KW (226PS), Generácia vozidla: V 1K1, P, M6,Km:226.000.- Benzín Výbava:XENON,Alarm, EBD/EBV, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), DSC(DTC), Airbag 12X, Deaktivácia airbagov, Indikátor straty tlaku v pneumatikách, Automatická klimatizácia, Rádio/CD-USB, Centrálne uzamykanie, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Lakťová opierka, Vonkajší teplomer, Disky z ľahkej zliatiny,[19].,Hmlové svetlomety, Imobilizér, Palubný počítač, Športovy Výfuk MILTEK SPORT.. Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Vyhrievané spätné zrkadlá, Dažďový senzor, Svetelný senzor,Mult.Volant,Senzorové Bezklúčové Štartovanie,Progresivna nastavitelná Jazda-Šport-Komfort-Dynamic. Ostatné:
Disky z ľahkej zliatiny(19”) ACE ALLOY,Hmlové svetlomety, Imobilizér, Palubný počítač, Tempomat, Tónované sklá, Vyhrievané spätné zrkadlá,Xenon, Stav vozidla:Top Stav—Unikátný Kúsok!
Prvý majiteľ, Serv. knižka, Vyrobené v EU, Dovezené, Garážované, Nikdy nebúrané, TOP stav!, Úplná servisná história. Predám dovezenú FORD FOCUS ST-Ediciu,, jazdenú len po diaľnici takže na dobrých cestách, čomu zodpovedá aj výborný stav podvozku, karosérie a motora.Karoséria veľmi zachovalá bez poškodení žiadne škrabance preliačiny interiér v pôvodnom, nepoškodenom stave, nikdy nehavarovane, nestriekané povodny fabricky lak!(MOŽNOSŤ NA MIESTE PREMERAŤ HRÚBKU LAKU! V interieri nefajčené. Naprava pevna nič nebúcha, neklepe, tichý chod motora!!je to spoľahliví a dostatočné výkonný motor ,Vozidlo bolo vyrábané pre náročný Švajčiarsky trh! Garantovane- povodne, poctivé KM úplná servisná história! Každý servisný interval bol poctivo vykonaný a v knižke orazený. Auto je fakt pekne ako aj z vnútra aj z vonka Stačí sadnúť a jazdiť ale to treba prísť a presvedčiť sa o tom!! NOVÉ KOMPLET BRZDY+Novy Čerstvy Olej 5w30+Filtre.
Má platné prevozné ŠPZ.
  • Meno : Kris
  • Telefon : 917 912 208
  • Lokalita : Rimavská Sobota
  • Cena : 6 999 €